ZeelVis-IT versterkt door op de juiste manier te ondersteunen

Door samen te werken en te luisteren naar de wensen van de organisatie en de eindgebruiker, wordt veranderen een feest. Processen zijn altijd in beweging en stilstand is immers achteruitgang, veranderen doen we samen.

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig bij het functioneel beheer?
ZeelVis-IT heeft veel kennis van diverse applicaties in huis. Onze ervaren medewerkers borgen graag tijdelijk de kennis als jouw organisatie even zonder zit!

Bekijk onze oplossingen

Beate Visser

AFAS Expert | Senior Consultant HRM & Financieel

Al vroeg kwam Beate in aanraking met Lean, in combinatie met ICT. Hier is de basis gelegd voor haar interesse in bedrijfsprocessen. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan in procesoptimalisatie, het beheren van diverse applicaties en projectmanagement. Beide combineert zij graag met haar enorme kennis van AFAS Software en vele andere aanverwante applicaties. Ze is AFAS Expert op 4 kennisgebieden, namelijk:

 • HRM
 • Financieel
 • InSite & OutSite
 • Workflows

Haar doel is AFAS consultancy bereikbaar te maken voor organisaties van elk formaat.

Als verandermanager hoopt ze organisaties nog beter te kunnen coachen naar het gewenste resultaat. Ze zorgt er voor dat weerstand omgezet wordt in actief meedenken.

Wie is Beate:

Beate is geboren en grotendeels getogen in Zeeland en tegenwoordig woonachtig in het mooie Twente. Een bezige bij, stilzitten doet ze liever niet teveel. Naast dat ze druk is met ZeelVis-IT, ze is getrouwd met een ondernemer uit Ootmarsum en hebben ze samen een gezellig druk gezin.
ZeelVis-IT is ontstaan vanuit haar passie voor het werken met mensen, AFAS en processen. Wat een gouden combinatie is. Door haar “eigenwijze” manier van communiceren te combineren met haar kennis en het samenwerken met mensen, blijft ze met ZeelVis-IT dicht bij haarzelf.

Contact met Beate

Anouk Schepers

AFAS Expert | Senior business consultant Payroll

Anouk werkzaam bij ZeelVis-IT als AFAS Expert | Business consultant Payroll. Anouk is een dame met inhoud. Haar enorme kennis van AFAS Payroll is waardevol voor al onze klanten.
Ze is jaren verantwoordelijk geweest voor de gehele salarisadministratie van een grote organisatie in Twente.
Met haar aanstekelijke enthousiasme gaat ze graag voor onze klanten aan de slag. Hebben jullie ondersteuning nodig bij de Salarisadministratie of willen jullie graag gebruik gaan maken van AFAS Payroll en hebben jullie hulp nodig bij de inrichting?
Neem dan contact op met Anouk.

Ze is AFAS Expert op 2 kennisgebieden, namelijk:

 • Payroll
 • Financieel

Wie is Anouk?

Anouk is een rasechte Tukker en woont met haar gezin in Vroomshoop. Ze is een echte natuurliefhebber en houdt van het strand. Texel is een van haar favoriete plekken in Nederland.
Uiteraard gaat dan hondje Snuf ook gezellig mee, die graaft de mooiste kuilen op het strand!
Wil je meer weten over Anouk? Vraag haar gerust.

Contact met Anouk

Jarno Heerts

AFAS Expert | Business consultant ERP | Topdesk | PowerBI

Jarno is een ervaren consultant, hij heeft zich gespecialiseerd in diverse applicaties. Zijn hart gaat sneller kloppen als hij een klant gelukkig kan maken. Een Topdesk inrichting die past bij de wensen van de klant, of stuurinformatie eenvoudig beschikbaar voor het management.
Jarno heeft oog voor de klant en kan wensen van de klant vertalen. Zo maakt hij van veranderen een feestje!
Hij is AFAS Expert op 2 kennisgebieden, namelijk:

 • InSite & OutSite
 • Workflows

Wie is Jarno:

Jarno is in zijn vrije tijd te vinden op de Padel baan of is zijn hond aan het zoeken (immers loopt die graag zijn neus achterna)
Jarno is gelukkig in de liefde en houdt van een feestje en gezelligheid.
Wil je meer weten over Jarno? Vraag hem gerust!

Contact met Jarno

Michel Tax

AFAS Expert | Senior consultant ERP & Agile Business Consultant

Michel Tax werkzaam bij ZeelVis-IT. Hij is een ervaren consultant op het gebied van AFAS Software en heeft zich de laatste jaren doorontwikkeld tot Scrum Master. Hij kan jouw organisatie op weg helpen naar een Agile transitie en helpt jullie order te scheppen in de processen.

Michel staat bekend om zijn manier van werken en zijn passie voor kennisoverdracht. Hij weet een eindgebruiker op een rustige manier mee te nemen in de veranderingen en de benodigde kennis op de juiste manier over te dragen aan de organisatie.

Hij is AFAS Expert op 3 kennisgebieden, namelijk:

 • HRM
 • InSite & OutSite
 • Workflows

Wie is Michel?

Michel is een echte gezinsman en geniet in zijn vrije tijd dus ook met volle teugen van zijn gezin. Je kan hem dus zomaar treffen op het klimrek in een speeltuin. Ook houdt Michel van gezelligheid en zorgt hij voor de broodnodige grappen.

Wil je meer van hem weten? Vraag het hem dan gerust!

Contact met Michel

Tim Scholten

AFAS Expert | Senior Business Consultant ERP

Tim is als Business consultant ERP werkzaam bij ZeelVis-IT en ondersteunt klanten op diverse gebieden.
Tim heeft ruime ervaring met financieel, logistiek, ordermanagement en abonnementen. Je maakt onze Tim gelukkig met een uitdaging op het gebied van ERP, geen probleem is hem te gek!

Hij is AFAS Expert op 4 kennisgebieden, namelijk:

 • Ordermanagement
 • Financieel
 • CRM/Sales automation
 • Workflows


Wie is Tim?
Tim is geboren en getogen in Oldenzaal. Een doorzetter met een gezonde dosis humor. Tijdens de carnaval is hij dan ook altijd steevast even wat minder aanwezig. Hij gaat dan even hossend door het leven en Alaaf! Ook zingt hij graag een toontje lager met zijn koor en fietst hij graag een rondje door het Twentse land!

Wil je meer over hem weten? Vraag het hem gerust.

Contact met Tim

Gerben Burink

Consultant ERP

Wie is Gerben?

Gerben is een ambitieuze junior consultant die zich graag inzet om bedrijven te helpen hun systemen te optimaliseren. Met oog voor detail analyseert hij bedrijfsprocessen, identificeert knelpunten en werkt hij samen met zijn collega’s om effectieve oplossingen te implementeren. Gerben is altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie en productiviteit van zijn klanten te verbeteren.

Buiten het werk om is Gerben vaak gewichten aan het heffen in de sportschool of trekt hij zijn hardloopschoenen aan. Ook vind je hem vaak sleutelend aan auto’s en deelt hij deze passie met vrienden door regelmatig te racen op het autocircuit

Contact met Gerben

Cas Niehoff

Power BI Consultant

Wie is Cas?

Cas is een toegewijde BI-consultant die elke dag met enthousiasme aan de slag gaat om bedrijven te helpen hun data om te zetten in waardevolle inzichten. Hij analyseert hij datasets, ontwikkelt dashboards en rapporten, en zorgt ervoor dat organisaties op basis van de juiste informatie strategische beslissingen kunnen nemen.

Cas is een echte levensgenieter en daarnaast runt hij met trots zijn eigen bonbon bedrijf. In zijn vrije tijd vind je Cas vaak op het terras met vrienden. Daarnaast doet hij aan klootschieten en staat hij bij festivals regelmatig achter de bar te helpen.

Contact met Cas

Angela Vennegoor

HR Manager/Office Manager

Angela versterkt vanaf 1 maart 2022 ZeelVis-IT als onze duizendpoot. Zij is de spin in het web!
Ze heeft een HR achtergrond en heeft de laatste jaren gewerkt als P&O manager.
Als persoon is zij goedlachs en uiterst precies, dit zie je ook terug in haar dagelijks werk. Angela laat niets aan het toeval over en komt altijd goed beslagen ten ijs.
Voor alle vragen rondom onze administratie kan je bij Angela terecht.

Wie is Angela

Angela is woonachtig in Albergen en in het dagelijks leven geniet ze graag van gezelligheid en haar gezin.
Ze staat altijd stevig in haar schoenen en ze heeft ook een hele kast vol mooie schoenen. Een uit de hand gelopen hobby.

Contact met Angela

Maartje Bruinsma

Senior Consultant HRM/Kennis & Kwaliteit

Wie is Maartje?

Met vijf jaar ervaring met AFAS en diverse HR-adviesrollen op haar naam, weet ze precies hoe ze zowel collega’s als klanten kan inspireren en begeleiden. Als senior consultant neemt Maartje de dagelijkse begeleiding van onze consultants in opleiding voor haar rekening en werkt ze mee aan de uitvoering van optimalisatietrajecten bij onze klanten. Ze haalt veel voldoening uit het helpen van anderen om hun kennis en vaardigheden te vergroten.

Maartje is een echte doorzetter met een vrolijke persoonlijkheid. Ze is een echte dierenvriend, met een speciale liefde voor haar hond Charlie. Maartje woont samen met haar (aanstaande) man in het prachtige oosten van het land. Daarnaast heeft ze al veel van de wereld gezien en houdt ze ervan om lekker te sporten.

Contact met Maartje

Olivier Beersen

Junior Consultant ERP

Olivier versterkt naast het volgen van zijn studie het team van ZeelVis-IT. Hij is onze junior consultant en wordt momenteel opgeleid als ERP Consultant. Hij heeft al verschillende AFAS cursussen succesvol afgerond en heeft zijn kennis afgelopen zomer enorm vergroot. Hij is intern verantwoordelijk voor het oplossen van de supportmeldingen inzake AFAS. Ook mag hij zich Teamleader Certified Expert noemen.
Om zijn studie HBO Bedrijfskunde goed aan te laten sluiten bij de praktijk, ondersteunt hij zijn collega’s bij diverse werkzaamheden zoals procestekeningen ed.


Wie is Olivier?
Olivier is geboren en getogen in Vriezenveen. Olivier houdt van een feestje en draait zijn hand er ook niet voor om deze te organiseren. Hij is in zijn vrije tijd ook te vinden op het voetbalveld of hij slaat een balletje op de golfbaan!

Contact met Olivier

Nora Oude Vrielink

HRM Stagiaire | Onze razende reporter

Nora is werkzaam als HRM stagiaire en doet verschillende onderzoeken. Ze ondersteunt bij onze interne organisatie, maar gaat ook mee naar onze klanten.
Wist je dat Nora ook onze razende reporter is? Ze schittert in onze klantvideo’s en legt onze klanten het vuur aan de schenen tijdens de interviews.

Nora studeert momenteel aan het Saxion in Enschede en volgt daar de opleiding HRM met specialisatie HRBM

Wie is Nora?

Nora is woonachtig in Albergen en staat haar mannetje op het handbalveld. Ze is fanatiek op het veld en gaat haar tegenstanders zeker niet uit weg. Heeft ze nog tijd over, dan houdt ze de postbezorgers aan het werk. Shoppen is namelijk een van haar grootste hobby’s.

Contact met Nora

Sylvia Linneman

Samenwerkingspartner | Senior Consultant

Sylvia Linneman is een ervaren consultant met veel ervaring op het gebied van HR.
Zij is in 2020 SLS Consultancy begonnen. Een dame met ruime ervaring met AFAS en zij gaat op zoek naar een creatieve oplossing. Onmogelijk staat niet in haar woordenboek!

SLS Consultancy en ZeelVis-IT zijn een langdurige samenwerking aangegaan en halen samen graag het maximale uit AFAS Software

Contact met Sylvia