Zorgfederatie Oldenzaal
Ilse Snijders aan het woord

Ilse Snijders aan het woord:

In augustus 2020 begon ik aan mijn grote uitdaging ‘Applicatiebeheerder AFAS’ bij Zorgfederatie Oldenzaal (ZFO).

Ik ben bij ZFO met open armen ontvangen, ook door Beate van ZeelVis-IT die daar het beheer van AFAS ondersteunt. De relatie met Beate is zeer open, informeel, betrokken maar ook professioneel.
Ze maakt altijd tijd voor je. Ze heeft mij meegenomen in de inrichting die al stond en ik kan altijd vragen stellen. In het begin hadden we wekelijks contact en naarmate ik meer vlieguren had gemaakt, is dat contact automatisch minder geworden, altijd nog zeer warm. Een appje of een mailtje is voldoende om even een afspraak in te plannen. Beate werkt al geruime tijd met AFAS en dat merk je. Haar kennis van de software is zeer uitgebreid. Ze is up-to-date wat betreft de nieuwe functionaliteiten.
Haar enthousiasme over de AFAS software is aanstekelijk. En als Beate iets dan toch niet weet, dan heeft zij een ruim netwerk van consultants die kunnen ondersteunen bij het vraagstuk. Dat gaat soepel en tegen dezelfde voorwaarden.

Beate wil ook altijd meedenken:

  • Wat zijn logische processen
  • Hoe kun je het makkelijker doen
  • Hoe richt je die processen dan handig in in AFAS
  • niet onbelangrijk hoe ga je om met de weerstand bij de eindgebruikers

Grote opdrachten gaan op basis van een Plan van Aanpak/Projectbeschrijving. Zo weet je precies wat Beate gaat doen en wat er niet bij hoort. Uiteraard kunnen hierover afspraken gemaakt worden.
Ik kan Beate en ZeelVis-IT dan ook van harte aanbevelen.

Over Zorgfederatie Oldenzaal:
De Zorgfederatie Oldenzaal is sinds juli 2019 klant van ZeelVis-IT. Binnen de organisatie was er behoefte aan klantgerichte ondersteuning bij de optimalisatie van AFAS Software en wordt er ondersteund op het gebied van functioneel beheer.
Door de korte lijnen en fijne onderlinge communicatie worden de gewenste doelen binnen de Zorgfederatie Oldenzaal gezamenlijk behaald.
Processen worden verbeterd en de optimalisatie gebeurt samen met de betrokken medewerkers. Door middel van kennisoverdracht wordt op termijn het functioneel beheer weer volledig overgedragen aan de organisatie.

Zorgfederatie Oldenzaal is gevestigd in de gemeente Oldenzaal en biedt persoonsgerichte, veilige zorg aan ouderen.
Zij doen dit met ongeveer 350 medewerkers en gebruiken hiervoor o.a. AFAS Software, ONS en andere applicaties.

Voor meer informatie over de Zorgfederatie Oldenzaal, neem eens een kijkje op de website: www.zorgfederatieoldenzaal.nl

De website is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van AFAS OutSite. De inrichting is verzorgd door een partner van AFAS.

Welke onderdelen van AFAS worden gebruikt:
Binnen Zorgfederatie Oldenzaal wordt AFAS veelvuldig benut.
Bij elke keuze die gemaakt wordt voor een applicatie, wordt AFAS meegewogen.
Tijdens de pakketselectie voor het intranet is de keuze gevallen op AFAS. Het intranet: MijnZFO is door ZeelVis-IT en Pink-IT ingericht samen met een betrokken projectteam van Zorgfederatie Oldenzaal.

  • OutSite
  • InSite als intranet
  • HRM
  • Payroll
  • Financieel

ILSE SNIJDERS OP LINKEDIN