ZeelVis-IT ondersteunt als AFAS Expert organisaties van elk formaat bij de optimalisatie van AFAS Software en is werkzaam in diverse sectoren.

Samen verminderen we kosten, beperken we overbodige handmatige werkzaamheden en natuurlijk met als doel om al die losse papieren op jouw bureau te laten verdwijnen. Zo maken we werken met software weer leuk.

Hoe doen we dat?

  • Door kennisoverdracht, je wordt baas over jouw eigen applicatie
  • Door samen te werken aan de inrichting/optimalisatie
  • Door jouw collega’s te motiveren AFAS te gebruiken
  • Door de inzet van workflows binnen jouw organisatie

ZeelVis Weetjes:

  1. Onze medewerkers worden intern opgeleid tot Business Consultant AFAS met als einddoel het toetreden tot het AFAS Expertnetwerk.
  2. Dat ZeelVis-IT Certified Partner is van Teamleader en dat onze consultants getraind en dus gecertificeerd zijn in Teamleader

Onze specialisatie ligt binnen de sector Zorg & Welzijn, met ons hart in de zorg helpen we graag organisaties software en processen te verbeteren, zodat de tijd van zorgmedewerkers weer aan de cliënt/patiënt besteed kan worden, in plaats van onnodig vastleggen van gegevens.

NEEM CONTACT MET ONS OP

AFAS Software

Als Dienstverlenende Partner van AFAS Software ondersteunen we organisatie bij het scoren met optimaliseren en digitaliseren van jouw AFAS omgeving

Teamleader

Certified Partner Teamleader

ZeelVis-IT is de partner voor de implementatie en optimalisatie van Teamleader Software voor Noord-Oost Nederland.

Teamleader is een applicatie die jouw organisatie weer een stapje verder kan helpen in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Wil je hier graag meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van Teamleader

  • Verkoop sneller en meer
  • Overzicht creëren
  • Efficiënter werken

TopDesk

We ondersteunen jouw organisatie bij de optimalisatie van jouw TopDesk omgeving.

PowerBI

We ondersteunen organisatie bij de optimalisatie van PowerBI

Payroll | Interim Salarisadministrateur

Onze Payroll consultant is tevens Register Payroll Professional en kan jouw organisatie tijdelijk ondersteunen bij Payroll werkzaamheden