Al vroeg kwam Beate in aanraking met Lean, in combinatie met ICT. Hier is de basis gelegd voor haar interesse in bedrijfsprocessen. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan in procesoptimalisatie, het beheren van diverse applicaties en projectmanagement. Beide combineert zij graag met haar enorme kennis van AFAS Software en vele andere aanverwante applicaties. Ze is AFAS Expert op 4 kennisgebieden, namelijk:

  • HRM
  • Financieel
  • InSite & OutSite
  • Workflows

Haar doel is AFAS consultancy bereikbaar te maken voor organisaties van elk formaat.

Als verandermanager hoopt ze organisaties nog beter te kunnen coachen naar het gewenste resultaat. Ze zorgt er voor dat weerstand omgezet wordt in actief meedenken.

Wie is Beate:

Beate is geboren en grotendeels getogen in Zeeland en tegenwoordig woonachtig in het mooie Twente. Een bezige bij, stilzitten doet ze liever niet teveel. Naast dat ze druk is met ZeelVis-IT, ze is getrouwd met een ondernemer uit Ootmarsum en hebben ze samen een gezellig druk gezin.
ZeelVis-IT is ontstaan vanuit haar passie voor het werken met mensen, AFAS en processen. Wat een gouden combinatie is. Door haar “eigenwijze” manier van communiceren te combineren met haar kennis en het samenwerken met mensen, blijft ze met ZeelVis-IT dicht bij haarzelf.